Over de Nationale Tuintest

‘Toon mij uw tuin en ik zal zeggen wie u bent’.
(Alfred Austin)

Voor de een biedt een tuin privacy en ontspanning. De ander geniet er van de natuur, of ziet het als een plek waar familie samenkomt. Ook zijn er mensen die in hun tuin graag groenten en fruit verbouwen. Hoe dan ook, de belangstelling voor tuinen neemt nog steeds toe. En zoals er veel verschillende soorten tuinen zijn, zijn er ook meerdere typen tuinbezitters.

De Stichting Tuinpromotie Nederland voorheen VBTB heeft het rapport ‘Tuinbeleving’ opgesteld. Hiervoor zijn maar liefst 800 tuinbezitters benaderd. In ruim zeventig vragen over hun tuin, en de inrichting daarvan, is de ziel van de Nederlandse tuinbezitter blootgelegd. De meest interessante conclusie uit het onderzoek is, dat er globaal zes verschillende typen tuinbezitters zijn te onderscheiden.

De Nationale Tuintest is door Aardoom Hoveniers ontwikkeld als handig hulpmiddel bij de inrichting van je tuin. Uit ervaring weten wij dat veel tuinbezitters het namelijk lastig vinden om de tuin op de juiste wijze in te richten zodat deze in harmonie is met de woning, het interieur, de rest van de omgeving en natuurlijk de gebruiker(s). Door het maken van de Nationale Tuintest kun je jouw tuintype bepalen. Als we weten wie u bent kunnen we u verder helpen in het vinden van uw Tuingeluk en het realiseren van uw droomtuin.

Dit kan bijvoorbeeld door middel van een tuinconsult, schetsadvies of compleet tuinontwerp. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Volg ons op Facebook of Twitter!

facebook twitter

aangenaam kennis te maken

U bent er achter welk tuintype u bent maar weet niet hoe u dit moet vertalen naar uw eigen tuin? Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op om meer tuingeluk te vinden.

captcha

De Nationale Tuintest is een initiatief van Aardoom Hoveniers.

social_facebook social_twitter

info@tuintest.com