De amateur-tuinder

Deze groep tuinliefhebbers is behulpzaam, zachtaardig en geïnteresseerd in anderen. Tuinieren is hun grootste hobby en tuinonderhoud is leuk en mag best tijd kosten. Men is bovengemiddeld tevreden met de tuin, heeft ervaring met tuinonderhoud, hun ideale tuin is gezellig, een plek van rust, natuurlijk en vol groen. Ze hebben vaker een moestuin, vinden het belangrijk dat planten in de tuin op elkaar zijn afgestemd en zijn altijd op zoek naar nieuwe soorten.

Wil je graag meer informatie?

Ben je benieuwd over hoe je je jouw wensen en voorkeuren kunt vertalen naar een concrete inrichting van jouw ideale tuin, dan kunnen wij je hierbij helpen. Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Wil je je vrienden, familie of kennissen ook helpen te bepalen welk tuintype zij zijn en hoe zij dit kunnen vertalen naar de ideale tuin, informeer ze over deze test!

Stuur mij een een uitgebreide rapportage van mijn tuinprofiel

Vul hier uw gegevens in en wij sturen u een uitgebreide rapportage van uw tuinprofiel*Let op: alle velden zijn verpicht

aangenaam kennis te maken

U bent er achter welk tuintype u bent maar weet niet hoe u dit moet vertalen naar uw eigen tuin? Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op om meer tuingeluk te vinden.

captcha

De Nationale Tuintest is een initiatief van Aardoom Hoveniers.

social_facebook social_twitter

info@tuintest.com