De individualistische tuinbezitter

Deze groep tuinbezitters is onafhankelijk, impulsief en individueel. Ze zijn vooral gericht op zelfontplooiing en groei. Vrijgezel of samenwonend en heeft als beroep vaak een zelfstandige functie. De tuin is wel belangrijk maar tuinieren is een noodzakelijk kwaad en dus steekt hij er liever geen tijd in. Zijn ideale tuin is makkelijk te onderhouden, gezellig en praktisch. Hij is minder tevreden dan de andere types over zijn huidige tuin. Als hij bij het tuincentrum komt, wil hij meer dan de andere types worden geadviseerd over de inrichting van zijn tuin. Doet impulsieve aankopen voor zowel het huis als de tuin.

Wil je graag meer informatie?

Ben je benieuwd over hoe je je jouw wensen en voorkeuren kunt vertalen naar een concrete inrichting van jouw ideale tuin, dan kunnen wij je hierbij helpen. Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Wil je je vrienden, familie of kennissen ook helpen te bepalen welk tuintype zij zijn en hoe zij dit kunnen vertalen naar de ideale tuin, informeer ze over deze test!

Stuur mij een een uitgebreide rapportage van mijn tuinprofiel

Vul hier uw gegevens in en wij sturen u een uitgebreide rapportage van uw tuinprofiel*Let op: alle velden zijn verpicht

aangenaam kennis te maken

U bent er achter welk tuintype u bent maar weet niet hoe u dit moet vertalen naar uw eigen tuin? Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op om meer tuingeluk te vinden.

captcha

De Nationale Tuintest is een initiatief van Aardoom Hoveniers.

social_facebook social_twitter

info@tuintest.com