De Prestigieuze Perfectionisten

Deze tuinbezitter wil succes, erkenning, rust en privacy. Met hun tuin maar ook met hun interieur willen ze status uitstralen en zijn er heel erg trots op. Hun huis en tuin zijn vaak bovengemiddeld groot, de inrichting ervan is stijlvol en op het gebied van interieur hecht hij aan hoogwaardige kwaliteit en aan een exclusieve uitstraling. In de tuin willen zij exclusief en duurzaam materiaalgebruik.

Dit type tuinbezitter zal dan ook vaker dan de andere types een tuinarchitect inschakelen. Dit type zegt een natuurlijke tuin vol groen te hebben; een plek van rust en gezelligheid. Maar ook tijdloos en representatief. Men is bovengemiddeld tevreden met de tuin en heeft ervaring met tuinonderhoud. Op zoek naar inspiratie zoekt deze groep meer dan gemiddeld in tuinboeken.

Wil je graag meer informatie?

Ben je benieuwd over hoe je je jouw wensen en voorkeuren kunt vertalen naar een concrete inrichting van jouw ideale tuin, dan kunnen wij je hierbij helpen. Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Wil je je vrienden, familie of kennissen ook helpen te bepalen welk tuintype zij zijn en hoe zij dit kunnen vertalen naar de ideale tuin, informeer ze over deze test!

Stuur mij een een uitgebreide rapportage van mijn tuinprofiel

Vul hier uw gegevens in en wij sturen u een uitgebreide rapportage van uw tuinprofiel*Let op: alle velden zijn verpicht

aangenaam kennis te maken

U bent er achter welk tuintype u bent maar weet niet hoe u dit moet vertalen naar uw eigen tuin? Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op om meer tuingeluk te vinden.

captcha

De Nationale Tuintest is een initiatief van Aardoom Hoveniers.

social_facebook social_twitter

info@tuintest.com