De sociale tuinbezitter

Deze groep tuinbezitters is uitermate sociaal gericht. Ze houden van gezelligheid, samen genieten en gemak. Huis en tuin zijn een plek om leuke dingen te doen, liefst met anderen en dus sluit de inrichting daarop aan: terras met tafel en stoelen, kinderspeelgoed. Hun ideale tuin is gemakkelijk te onderhouden (want het mag niet teveel tijd kosten), gezellig en aangepast aan de kinderen. In het tuincentrum zien ze ter plekke wel wat ze kopen. Ze kijken het meest van alle types naar woonprogramma’s en lezen de meeste woon- tijdschriften. Ze geven niet veel geld uit aan inrichting en de tuin.

Wil je graag meer informatie?

Ben je benieuwd over hoe je je jouw wensen en voorkeuren kunt vertalen naar een concrete inrichting van jouw ideale tuin, dan kunnen wij je hierbij helpen. Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Wil je je vrienden, familie of kennissen ook helpen te bepalen welk tuintype zij zijn en hoe zij dit kunnen vertalen naar de ideale tuin, informeer ze over deze test!

Stuur mij een een uitgebreide rapportage van mijn tuinprofiel

Vul hier uw gegevens in en wij sturen u een uitgebreide rapportage van uw tuinprofiel*Let op: alle velden zijn verpicht

aangenaam kennis te maken

U bent er achter welk tuintype u bent maar weet niet hoe u dit moet vertalen naar uw eigen tuin? Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op om meer tuingeluk te vinden.

captcha

De Nationale Tuintest is een initiatief van Aardoom Hoveniers.

social_facebook social_twitter

info@tuintest.com