De trotse tuinbezitter

Deze Trotse Tuinbezitters hebben grote binding met de tuin en zijn er trots op. Deze mensen zijn  spontaan, vrolijk, vlot, gezellig met klasse. Hun tuin is sfeervol, gezellig en netjes. Het zijn vaak warme gezinnen. In hun vrije tijd gaan ze uit, leggen bezoekjes af en tuinieren. Waarden zijn vriendschap, respect en genieten van het leven.

Deze tuinbezitter is vaker een vrouw . Ze zijn bovengemiddeld tevreden met de eigen tuin en zeggen ervaring te hebben met het tuinonderhoud waarvan bijna de helft zegt dat het leuk is en dus best wat tijd mag kosten. De ideale tuin is gezellig, een plek van rust, netjes en natuurlijk. Dit type noemt de tuin ook buitenkamer.Een kwart kijkt één keer per week of vaker naar tuinprogramma’s.

Wil je graag meer informatie?

Ben je benieuwd over hoe je je jouw wensen en voorkeuren kunt vertalen naar een concrete inrichting van jouw ideale tuin, dan kunnen wij je hierbij helpen. Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Wil je je vrienden, familie of kennissen ook helpen te bepalen welk tuintype zij zijn en hoe zij dit kunnen vertalen naar de ideale tuin, informeer ze over deze test!

Stuur mij een een uitgebreide rapportage van mijn tuinprofiel

Vul hier uw gegevens in en wij sturen u een uitgebreide rapportage van uw tuinprofiel*Let op: alle velden zijn verpicht

aangenaam kennis te maken

U bent er achter welk tuintype u bent maar weet niet hoe u dit moet vertalen naar uw eigen tuin? Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op om meer tuingeluk te vinden.

captcha

De Nationale Tuintest is een initiatief van Aardoom Hoveniers.

social_facebook social_twitter

info@tuintest.com