Tuinconformisten

Sociaal, maar minder bezig met de inrichting van het huis of met de tuin dan de gele tuintypes. Hun tuin past bij de tuinen in de omgeving en de buren; en er is geen behoefte om zich te onderscheiden van anderen. Tuinconformisten vervangen het interieur van hun huis alleen als dat echt nodig is en ook in de tuin wordt over het algemeen weinig energie gestoken.

De tuin is een plek waar men optimaal kan genieten van de rust: even in het zonnetje een tijdschrift lezen en genieten van het aan- en uitvliegen van de vogels. De tuin wordt gezien als hun eigen domein.

Wil je graag meer informatie?

Ben je benieuwd over hoe je je jouw wensen en voorkeuren kunt vertalen naar een concrete inrichting van jouw ideale tuin, dan kunnen wij je hierbij helpen. Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Wil je je vrienden, familie of kennissen ook helpen te bepalen welk tuintype zij zijn en hoe zij dit kunnen vertalen naar de ideale tuin, informeer ze over deze test!

Stuur mij een een uitgebreide rapportage van mijn tuinprofiel

Vul hier uw gegevens in en wij sturen u een uitgebreide rapportage van uw tuinprofiel*Let op: alle velden zijn verpicht

aangenaam kennis te maken

U bent er achter welk tuintype u bent maar weet niet hoe u dit moet vertalen naar uw eigen tuin? Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op om meer tuingeluk te vinden.

captcha

De Nationale Tuintest is een initiatief van Aardoom Hoveniers.

social_facebook social_twitter

info@tuintest.com